Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AJÁNDÉK KÉPZÉSI UTALVÁNY

AJÁNDÉK KÉPZÉSI UTALVÁNY

Örömöt szeretnél szerezni lányodnak, feleségednek, vagy esetleg kollégádnak?

A Shine Nails segítségével ezt könnyen megteheted, ugyanis továbbképzéseink között sok-sok olyat találhatsz, ami remek ajándék lehet számára, és most nem Neked kell kiválasztanod a legmegfelelőbbet!

Válaszd a továbbképzési utalványt, és lepd meg valamelyik ismerősödet egy egyedi, tökéletesen személyre szabott élménnyel amellyel szakmai tudását frissítheti, gyarapíthatja ahogyan csak szeretné!

Nem is mindig olyan könnyű megtalálni a tökéletes ajándékot a nekünk kedves személynek, fontos szempont azonban, hogy az ajándék ötleteken látszódjon az odafigyelés. Ajándékot azért foglaltuk össze egy kuponba, hogy a választás szabadságával ruházzuk fel a megajándékozott személyt, mégis pontosan megfeleljen az alkalomhoz!

Ez az élmény ideális azok számára, akik szívesen tevékenykednek a körmös szakmában, élvezik ennek a gyönyörű hivatásnak/hobbynak minden szépségét és kihívását. Természetesen azoknak is ajánljuk, akik még soha nem próbálták ki hasonló 1 napos programot. Különlegessége, hogy az ajándékozottak dönthetik el, melyik tanfolyamra váltják be, ezáltal melyik képzést tudhatják magukénak. 

Időpont egyeztetés

A tanfolyamok előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre, így az ajándékozást követően érdemes  kiválasztani a https://www.shinenails.hu/tanfolyamok-3 oldalon  és jelentkezni vagy időpontot egyeztetni 06706258381 -es telefonszámon.

Helyszín leírás

Jól felszerelt, modern oktatóterem várja a résztvevőket. A továbbképzésekre biztosítunk UV/LED lámpát és asztali lámpákat is. Egyéb anyaglista az adott képzéseknél megtalálhatóak!

Beváltás:

A vásárlást követően beváltható bármely 15.000Ft értékű 1 napos műkörmös/ géll-lakkos vagy díszítő képzésre. 1 kupon 1darab képzésre váltható be, a kupon névre szóló, készpénzre nem váltható, nem visszaváltható! Beváltási határidő 2022. 05. 31.

 

*A kuponok száma limitált! Szerezd be most !  Kosárba