Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CRYSTAL NAILS 1STEP CRYSTALAC 1S46 4ml

KISZERELÉS
4ml
2.340 Ft
Menny.:db
Egységár: 585,00 Ft/ml

CRYSTAL NAILS 1STEP CRYSTALAC 1S46 Amerikai mogyoróvaj

előkészítés (no buffer scrub) után 1S Crystalac (2 vékony rétegben érdemes)  ha növelni szeretnéd a tartósságát, fedd le! (ekkor nem közvetlenöl a szín kopik, sérül így tartósabb és szebb eredményt kapsz) → ezzel a lakkozás elkészült, ápold a köröm melletti bőrfelületeket, bőrápoló olajjal

Fixálásmentes, rugalmas, leoldható, ecsetes CrystaLac. Szupergyors, szuperkíméletes. 4 réteg helyett 1 vagy maximum vékony 2 réteg elegendő a tökéletes fedéshez. Ha a fényét növelni szeretnéd, fedd le ONE STEP 0-val vagy a Cool Top-al.

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően)
Tartóssága 2 hét.

Loldása 8-10 perc (a köröm vastagságától és az oldószertől függően)

Ha növelni szeretnéd a tarósságát haszálj hozzá megfeleő előkészítés után (nail prep, acid free primer) Compact Base gel*-t és Cool Top Universalt**.  Ezzel ugyan olyan tartóssá teheted a lakkozásodat mint ha klasszikus 3Step Crystalac lenne. 

előkészítés után→ Compact base gel → Szín (2 vékony rétegben érdemes) → Cool Top gel

 

 

Gyártó: Crystal Nails
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás és Paraméterek

CRYSTAL NAILS 1STEP CRYSTALAC 1S46 Amerikai mogyoróvaj

előkészítés (no buffer scrub) után → 1S Crystalac (2 vékony rétegben érdemes) → ha növelni szeretnéd a tartósságát fedd le! (ekkor nem közvetlenöl a szín kopik, sérül így tartósabb és szebb eredményt kapsz) → ezzel a lakkozás elkészült, ápold a köröm melletti bőrfelületeket, bőrápoló olajjal

Fixálásmentes, rugalmas, leoldható, ecsetes CrystaLac. Szupergyors, szuperkíméletes. 4 réteg helyett 1 vagy maximum vékony 2 réteg elegendő a tökéletes fedéshez. Ha a fényét növelni szeretnéd, fedd le ONE STEP 0-val vagy a Cool Top-al.

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően)
Tartóssága 2 hét.

Loldása 8-10 perc (a köröm vastagságától és az oldószertől függően)

Ha növelni szeretnéd a tarósságát haszálj hozzá megfeleő előkészítés után (nail prep, acid free primer) Compact Base gel*-t és Cool Top Universalt**.  Ezzel ugyan olyan tartóssá teheted a lakkozásodat mint ha klasszikus 3Step Crystalac lenne. 

előkészítés után→ Compact base gel → Szín (2 vékony rétegben érdemes) → Cool Top gel

* Compact Base gel: Oldható, rugalmas, szupersűrű, ugyanakkor könnyedén kezelhető újgenerációs körömerősítő (alapozó) zselé, mely követi a köröm formáját és erős tartást biztosít. Bivalyerős tapadású, tökéletesen önterülő „ecsetes építő zselé”, mely strapabíróbb, viseléskor stabilabb érzetet ad. A legsűrűbb Base Gel, ennek ellenére könnyedén kezelhető. Felületkiegyenlítő hatású, az anyag szinte segíti a megfelelő felület kialakítását. Tökéletesen alkalmazható az alábbiakra: alapozás, körömerősítés, C-ív kialakítása, körömkorrekció és körömhosszabbítás.
 ● Így használd:

- kötés után fixálás nélkül kenhető rá géllakk szín, mely alá tökéletes felületet képez (kevés és sűrű ragacsos réteget hagy, mely által helyén tartja a rákerülő színeket, kevésbé folynak meg rajta az anyagok)

- minden típusú CrystaLac alá alkalmazható
- használatával a ONE STEP CrystaLac-ok tartóssága a 3 STEP CrystaLac-okkal megegyezővé válik (tartóssága akár 3-4 hét)
- műköröm építő anyag alá is alkalmazható, extrém erős tapadású alapzselé
- műköröm hatás létrehozásához fixálást követően lehet formára reszelni, majd azt követően színes anyaggal fedni
**Cool Top Universal: Fixálásmentes, leoldható, közepes sűrűségű, tartós fényű, átlátszó, magas rugalmassággal rendelkező fényzselé. 
Sárgulásmentes.  Kötés után nem kell fixálni. Javasolt porcelán és zselés műkörömre, 3 STEP és ONE STEP CrystaLac-ra is.
Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Margaréta-natúr

300 Ft

A margaréta alkalmas géllakk színek, színes zselé színek, és körömlakk színeinek a bemutatására

Praktikusan  ehet feltenni a színeket. Természetes alapszíne miatt, a legtökéletesebb a bemutatáshoz.

UV-ban kötő anyagokra és levegőre záradó anyagokra is használható.

narancsfa pálca (5db/csomag)

250 Ft

A narancspálcának az egyik vége hegyes, a másik pedig lapos

17CM

CRYSTAL COMPACT BASE GEL CLEAR (átlátszó)

2.840 Ft -tól

COMPACT BASE GEL ÚJGENERÁCIÓS KÖRÖMERŐSÍTŐ ZSELÉ: ALAPOZÓ ZSELÉ ÉS KÖRÖMERŐSÍTŐ EGYBEN 

● Átlátszó, víztiszta anyag, színek alá javasolt használni, mikor nem szükséges hogy az alapnak is legyen egy alapszíne, ezáltal ez a legnépszerűbb Compact Base Gel.
● Felületkiegyenlítő hatású: Tökéletes terülése által hibátlanul egyenletes felületet kapunk! ● Minden eddiginél tartósabb, extra erős tapadású alapozó és erősítő zselé egyben, mely építő zselék alá is ajánlott! ● Gyorsabb vele a munka: egy lépésben alapozás és körömerősítés, vagy körömhosszabbítás, vagy körömkorrekció, illetve C-ív kialakítása lehetséges!

Oldható, rugalmas, szupersűrű, ugyanakkor könnyedén kezelhető újgenerációs körömerősítő (alapozó) zselé, mely követi a köröm formáját és erős tartást biztosít. Bivalyerős tapadású, tökéletesen önterülő „ecsetes építő zselé”, mely strapabíróbb, viseléskor stabilabb érzetet ad. A legsűrűbb Base Gel, ennek ellenére könnyedén kezelhető. Felületkiegyenlítő hatású, az anyag szinte segíti a megfelelő felület kialakítását. Tökéletesen alkalmazható az alábbiakra: alapozás, körömerősítés, C-ív kialakítása, körömkorrekció és körömhosszabbítás (sablonnal).

 

CRYSTAL NAILS COOL TOP GEL UNIVERSAL

2.840 Ft -tól

COOL TOP GEL UNIVERSAL FIXÁLÁSMENTES, RUGALMAS, LEOLDHATÓ SZUPERFÉNY

Legnépszerűbb, legfényesebb legtartósabb topzselé ●  tipp: Tökéletes választás ChroMirror króm pigmentpor, Crystal Flake díszítő pehely használata esetén, még CrystaLac felületén is!

Fixálásmentes, leoldható, közepes sűrűségű, csodaszép tartós fényű, magas rugalmassággal rendelkező fényzselé. Hetekig tartó magasfényű top, mindenki nagy kedvence. Kékes UV szűrőt tartalmaz, sárgulásmentes. Kötés után nem kell fixálni. Javasolt porcelán és zselés műkörömre, illetve 3 STEP és ONE STEP CrystaLac-ra is.

(1)

CRYSTAL NAILS LEDEXPRESS+ UV/LED LÁMPA

16.490 Ft

Könnyen kezelhető, kisméretű, hófehér, nagy teljesítményű UV/LED lámpa, ami az UV és LED fényre kötő alapanyagokat egyaránt átköti (dupla fénytartománnyal működik).

Teljesítménye 36W, amit 18 db optimálisan elhelyezett, nagy teljesítményű UV/LED égők biztosítanak. Félkör alakú, hátul nyitott, „pehely” súlyú lámpa, ami kiválóan alkalmas utazáshoz és kézen/lábon való használatra egyaránt. Választható mozgásérzékelős vagy nyomógombos ki-be kapcsolás. Tökéletes választás kezdőknek, tanulóknak és profi szakembereknek egyaránt. 


Időzíthető: 30mp, 60mp, (+100mp – mozgásérzékelős bekapcsolással)
Kiegészítők: hálózati adapter