Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan varázsolj 2 hét puhaságot kezeidnek, 20 perc alatt?

Hogyan varázsolj 2 hét puhaságot kezeidnek, 20 perc alatt?

Te is gondolkoztál már azon, miért nincs tartós megoldás a kiszáradt kezekre?

Hiába kened be, még sem lesz eléggé hidratált?

Jó hírünk van, számodra is ez lehet a megoldás! Most megmutatjuk lépésről-lépésre! Nézd meg, hogy legyenek tartósan puha kezeid!

Miért ennyire kedvelt?

Mindössze 20 perc alatt a bőr mélyebb rétegeibe bejut a hatóanyagos krém, így az a bőr hosszabb ideig képes selymes maradni.

A meleg paraffinos pakolás a bőrt ápolja, emellett regenerálja és jótékony, lazító hatással  is van a kéz ízületeire.

Pontos menete:

(Mielőt elkezdet, néhány jó tanács) paraffingép feltöltése a 3 csomag parafinnal (beletördelni és várni még felolvad) , a digitális paraffingép üzemi hűfokra melegítése (55 ºC)

1) alapos kéz mosás (szappanos,meleg vizes)

2) a csomagban található peeling használata (A bőrradírral dörzsöld át a kézfej teljes felületét, kiemelten a kézhát és ujjak területét, majd mosd le!)

3) kezek szárazra törlése után, alapos krémezés a csomagban található Olivaolaj tartalmú krémmel.

 

4) ujjak széttárva, és a bemerítjük a kézfejet, egészen addig, hogy a teljes kézhát elmerüljön (csuklóig), majd kiemeljük! Ezt ismételjük háromszor.

5) Miután kész, ujjak összezárva. Egy műanyag tasakot, vagy frissen-tartó fóliát tekerünk a kézfejre.

A háromszoros mártásnak köszönhetően kialakul a paraffin "bevonat" a kézen. Az ujjakat ilyenor még könnyű összezárni, így kényelmesebb lesz a frottír kesztyűbe tenni.

6) A csomagban található frottír kesztyűbe tesszük a kezet, és így várunk legalább 20 percet!

7) Ha a hatóidő letelt, levesszük a kesztyűt, lehúzzuk a fóliát a paraffinnal, eltávolítjuk a kéz felületén maradt felesleges krémet. Élvezzük, hogy a kezünk újra varázslatosan puha lett!

Paraffin kezelés hatása:

A kezelés után puha és rugalmas lesz a a bőrünk. Érdekel, hogyan?

Mivel a paraffin nagyon jó hőtartó tulajdonságú, ezért fokozza a vérkeringést a kézben és megnyitja a pórusokat. A kitágult pórusokon keresztül sokkal hatékonyabban tud a bőrtápláló krém a bőrbe hatolni, mint csak sima hagyományos módon használt hidratáló krém használata során. A meleg hatására az ízületi panaszok is enyhülnek. Kihűléskor a pórusok összezáródnak, így bezárva bejutott ápoló krémet. Mivel a megszilárdult  paraffin egy külső réteget képez a kézen, a krémek kipárolgása sem lehetséges, akár teljes egészében képes felszívódni.

A paraffin kezelés után a bőr jól tapinthatóan rugalmasabb, simább, finomabb, feszesebb lesz, a kezek újra fiatalosak lesznek. Ez a hatás hosszasan érezhető!

Ha kedvet kaptál próbáld ki te is!

Rendeld meg most kedvezményes szett áron!